CONTACT OPNEMEN? BEL 0162-741443 OF 06-13445257

Belastingaangiften Laten Doen Met Een Zo Gunstig Mogelijk Resultaat Voor U?

BALANSA ADMINISTRATIE EN BELASTINGADVIES

BALANSA Administratie en belastingadvies biedt een compleet pakket aan administratieve en fiscale diensten voor het midden- en kleinbedrijf, ZZP’ers en particulieren. Uw belang staat altijd centraal met als doel een zo gunstig mogelijk resultaat voor u. Niet alleen bent u verzekerd van een verantwoorde administratie, maar u betaalt ook niet meer belasting dan noodzakelijk. Kortom, bij BALANSA zit u goed als het gaat om administratie en belastingadvies.

Persoonlijk BTW- en Belastingadvies in begrijpelijke taal

Hans van der Kooij, eigenaar en persoonlijk adviseur van BALANSA, kent een nuchtere kijk en een zakelijke insteek. Hij weet wat er mogelijk is bij de belastingdienst en geeft persoonlijk advies op maat. Wel zo effectief én voordelig, zeker voor u als kleine ondernemer. Helder advies in begrijpelijke taal, dat is wat u kunt verwachten van BALANSA Administratie en Belastingadvies.

De kracht van BALANSA

Ondernemend, betrokken en advieserend op maat, met als doel een zo gunstig mogelijk fiscaal resultaat voor u bereiken. BALANSA helpt u graag bij uw administratieve en financiële stukken, als:

  • Jaarrekeningen samenstellen
  • Aangiften inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting
  • Aangiften omzetbelasting (BTW aangiften)
  • Aangiften loonheffing
  • Verzorgen van de financiële administratie en/of de begeleiding daarbij
  • Advisering op het gebied van persoonlijke belastingen
  • Fiscale en financiële advisering
Jaarrekeningen samenstellen

De roots; het begin van BALANSA

‘Ba-lan-sa’ (balans, contragewicht, evenwicht, weegschaal) komt uit het Papiamento. Curaçao, daar liggen de roots van BALANSA Administratie en Belastingadvies. Hans van der Kooij heeft jaren lang vanuit Curaçao professionele diensten geleverd op administratief en fiscaal gebied. Maar sinds 2014 is Hans eigen baas van BALANSA en maakt hij met veel kennis en enthousiasme ook uw balans op. BALANSA is gevestigd in Oosterhout, maar voorziet heel Brabant en aangrenzende provincies van Administratie en Belastingadvies.

Contact opnemen

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie ontvangen of een afspraak maken met BALANSA? Dat kan!

CONTACT OPNEMEN MET BALANSA

BALANSA Administratie En Belastingadvies

Copyright 2023 | BALANSA Administratie en Belastingadvies | All Rights Reserved | Medemogelijk gemaakt door BB designburo